Πρόταση για μείωση κατά 50% των αποδοχών του έγινε στον Λουκά Βύντρα, αλλά όλα δείχνουν πως ο διεθνής αμυντικός θα απαντήσει αρνητικά. Από πλευράς ΠΑΕ σε αυτή την περίπτωση θα καλέσουν για νέες συζητήσεις τον Βύντρα μέσα στο Γενάρη.
Read more...
 
Ο Χουάν Ρότσα έχει ξεχωρίσει τον Τόμας Ντε Βινσέντι και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αργεντινό του ΠΑΣ Γιάννινα.
Read more...
 
Ολοκληρώνεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και το διαζύγιο είναι πιο κοντά από ποτέ.
Read more...
 
Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ του Παναθηναϊκού συζητήθηκαν και όσα έγιναν στην Πάτρα, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη, αλλά και άλλων παικτών που αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό είναι πιθανό να παραχωρηθούν.
Read more...
 
Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε αίσιο τέλος, αφού οι δύο άνδρες μετά από τις αναγκαίες διευκρινίσεις αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Read more...
 
Ορατό παραμένει το ενδεχόμενο να αποτελέσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναίκού. Τα πάντα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Read more...
 
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι έτοιμος να «τελειώσει» και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά την δημόσια αντίθεση που εκδήλωσε ο δεύτερος στο «τσουνάμι» αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών που αποφάσισε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Read more...
 
Ξεκάθαρες αποστάσεις από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για την καρατόμηση πλειάδας βασικών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή των «πρασίνων» στη Βέροια πήρε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Read more...
 
Την πρόθεσή του να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού διατράνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Λουκά Βύντρα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη μαύρη λίστα του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού».
Read more...
 
Ανακοίνωση με προδήλως ειρωνικό τόνο και αποδέκτη τον πρίγκιπα Φεϊζάλ εξέδωσαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενημερώνοντας ότι θα παραιτηθούν εγγράφως από τα δικαιώματά τους στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και θα του δώσουν τη δυνατότητα να καταβάλει τα 28 εκατομμύρια ευρώ που υπόσχεται και να αγοράσει την εταιρεία.
Read more...
 

Page 1 of 52

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

http://surfbetgroup.com/img/logo-sm-thesporters.png

Follow us

social facebook box blue 24|social twitter box blue 24